ur Megastore of Souvenirs/ Door Gift/ Cenderahati Perkahwinan
VIP gift/seramik/potpouri/saputangan/uncang/tikar mengkuang/bunga pahar/bakul/buluh/rotan/mengkuang/paper bag/candles/keychain
By: Garden of Galleria Wedding Gift n such

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 14-Jul-2008 18:51 Email | Share | | Bookmark
Pameran Kraf II- Bunga Pahar / Bunga Telur

 
 
 
View all 12 photos...


Dear all viewers,
baru2 ini nisa berkesempatan berkunjung ke Pameran Kerja Kahwin anjuran Kraftangan Malaysia di Kompleks Kraf..sajer survey cara2 peserta berniaga, maybe if kraftangan adakan lagi lain kali, insyaAllah nisa blh join, memandangkan tahun ni, wpun nisa (Garden of Galleria) mendapat jemputan utk membuka booth, tp memandangkan nisa ada baby 4 bulan, so xdptla nak join..

nisa just nak share with all of u, like what i've clearly stated before, YES!!! i'm offering d lowest price compare to all d wedding gifts they sold there.. sewa booth tu murah jer, rm200 (rak & meja provided), so harga gift yg dikenakan tu i little bit higher i think ..

next entry nisa bg compare sket harga2 tu (brg sama, harga beza)..
tp nisa xsalahkan sesiapa okeh, tu rezeki memasing, maybe its good for them,
tp nisa still rasa nak jual murah2 jer..

p/s: utk entry ni, nisa update bunga pahar/ telur..sesiapa yg nak amik idea ni, amik jer..nisa xkisah..sbb nisa dah xamik any tempahan bunga pahar & bunga dulang (fokus pd wedding gift shj), sbb dah xdan masa memandangkan ada baby kecil, tempahan wedding gift pun dah xmenang tgn dibuatnya..ok, enjoys d pics dear..


Wednesday, 9-Jul-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Pameran Kraf I- Pelamin & Hiasan Meja

 
 
 
View all 22 photos...
will upload more soon!



Thursday, 29-May-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Raga berhias for VIP

 
 
 
also available in creme & off white..



* Min order = 100pcs
* More purchase, guaranteed discount!!!


Feel free to contact;

nisa,
012-2106774,
garden_of_galleria@yahoo.com



Wednesday, 28-May-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Net Telur Bertangkai

 
 

rm1.10/pcs >>> rm0.75/pcs (1000pcs)


* Min order = 100pcs
* More purchase, guaranteed discount!!!


Feel free to contact;

nisa,
012-2106774,
garden_of_galleria@yahoo.com



Monday, 26-May-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Cermin, Bekas Lipstik, Coin Purse

 
 
 
View all 22 photos...
*

*

*
ALL FOR??? rm2/pcs >>> rm1.60/pcs (1000pcs)


* Min order = 100pcs
* More purchase, guaranteed discount!!!


Feel free to contact;

nisa,
012-2106774,
garden_of_galleria@yahoo.com



[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net